Home Bedrijf Perskamer Voorwaarden Privacy Contact
 
 
 Perskamer
 
 

04-02-2021 : pdfFactory Pro maakt PDF voor ValidSign

De digitale handtekening leverancier ValidSign en pdfFactory Pro slaan de handen ineen om klanten nog beter van dienst te zijn. Vanaf heden is het mogelijk om contracten en overeenkomsten om te zetten naar PDF, om vervolgens digitaal te ondertekenen. De PDF Creator is een geschikt startpunt voor het digitale ondertekenproces van ValidSign. Op deze manier blijven documentstromen volledig digitaal.

ValidSign biedt een oplossing voor het rechtsgeldig digitaal ondertekenen van documenten; eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te implementeren binnen bestaande processen. Zo biedt ValidSign onder andere integraties met Word, Unit4, AFAS, M-Files, Salesforce, SharePoint, Office 365, Alfresco, Outsystems en SAP SuccesFactors. ValidSign heeft inmiddels vele organisaties geholpen hun processen die afhankelijk zijn van handtekeningen, om te zetten van papierintensief naar papierloos. Wereldwijd maken vele klanten van de ValidSign-oplossing gebruik waardoor het mogelijk is contracten met partners, leveranciers en/of klanten digitaal én rechtsgeldig te ondertekenen. Meer informatie: www.validsign.nl

pdfFactory Pro is een veelzijdige PDF Creator voor het Windows platform en wordt door elke applicatie als volwaardige printer herkend. Met de software kan men eigen documenten aan papierladen koppelen. Bij het afdrukken zorgt de keuze van papierladen ervoor dat gekoppelde documenten op iedere pagina als achtergrond (briefhoofd) worden afgedrukt. Deze oplossing maakt voorbedrukt papier overbodig en daarmee een volledig digitale PDF werkstroom mogelijk.

De printuitvoer is vooraf te bekijken (en te bewerken) en kan vervolgens worden opgeslagen als document dat volledig aan de PDF standaard voldoet.

pdfFactory Pro kan op een stand-alone computer worden geinstalleerd, of als gedeelde printer op een print server zodat alle instellingen (briefhoofden) op een centrale plaats configureerbaar zijn. Installatie op een print server maakt de oplossing eenvoudig beschikbaar voor alle aangesloten werkstations, optimaal schaalbaar en eenvoudig te beheren.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl
Sinds de introductie in 2002 verantwoordelijk voor verkoop, advies en ondersteuning van pdfFactory Pro binnen het Nederlandse taalgebied.

www.validsign.nl/ www.validsign.nlinfo@validsign.nl


02-11-2020 : SavaPage opgenomen in Free Software Directory

SavaPage is opgenomen in de Free Software Directory van de Free Software Foundation.

Free Software Directory  is een project van de Free Software Foundation . Het catalogiseert Vrije Software die draait onder Vrije Besturingssystemen, vooral GNU/Linux.

SavaPage Open Print Portal is een Vrije en Open oplossing voor Secure Printing, Pay-Per-Print, Job Ticketing, Delegated Print, Auditing en PDF Creatie.

www.savapage.org

SavaPage Open Print Portal www.savapage.org

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl

Ontwikkelaar en Community Manager


18-12-2017 : Sint-Michiel kiest voor SavaPage Job Ticketing

Personeelsleden van Scholengroep Sint-Michiel gebruiken SavaPage Open Print Portal om print- en kopieeropdrachten via job tickets door te sturen naar het rotariaat. Rotariaatsmedewerkers controleren de tickets en voeren de opdrachten uit.

SavaPage is vanaf elk platform met een HTML browser benaderbaar. PDF-bestanden worden via upload voor printen aangeboden. Alle printerinstellingen en afwerkingsopties zijn beschikbaar, zoals nieten, perforeren, dubbelzijdig of enkelzijdig afdrukken, afdrukken op gekleurd/zwaarder papier en printen als boekje.

Het systeem is rechtstreeks gekoppeld aan het facturatiesysteem voor leerlingen. Een leerkracht kan aangeven voor welke klas de printopdracht is bestemd, waarna het aantal kopieën automatisch wordt berekend. Zodra de opdracht is voltooid, worden de kosten automatisch pro-rata gefactureerd naar de individuele leerling.

Een uitgebreide gebruikershandleiding is beschikbaar.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl
SavaPage Open Print Portal  ontwikkelaar en community manager.

www.sint-michiel.be Scholengroep Sint-Michiel organiseert eigentijds onderwijs in de katholieke secundaire scholen en internaten van de regio Roeselare-Ardooie.

www.sint-michiel.be


23-12-2016 : ETH Zürich biedt BYOD printen met SavaPage

Duizenden studenten van de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich gebruiken SavaPage Open Print Portal om documenten af te drukken vanaf hun eigen computer of device.

Gebruikers verzamelen afdrukopdrachten door het uploaden van PDF documenten in de SavaPage Web App. Hierin wordt het afdrukvoorbeeld vooraf getoond, zodat het eventueel kan worden bewerkt.

In dezelfde Web App wordt vervolgens een printer geselecteerd, worden opties zoals enkel- of dubbelzijdig, kleur of grijswaarde, perforeren, nieten en booklet gespecificeerd, en wordt de printopdracht gegeven.

Secure Print Release en Accounting worden daarna door het reeds bestaande print management systeem afgehandeld.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl
SavaPage Open Print Portal  ontwikkelaar en community manager.

www.ethz.ch Eidgenössische Technische Hochschule Zürich is een technische universiteit in de stad Zürich, Zwitserland. Het is onderdeel van het Swiss Federal Institute of Technology Domain, en wordt consequent beoordeeld als een van de 10 beste technische universiteiten ter wereld.

www.ethz.ch


11-12-2015 : SNOR stroomlijnt SmartSchool Print met SavaPage

Sint-Norbertusinstituut (SNOR) gebruikt SavaPage Open Print Portal in combinatie met PaperCut om vanuit Smartschool te printen naar de repro-afdeling en kosten per leerling in rekening te brengen.

Het door SavaPage geïmplementeerde scenario werkt in combinatie met Smartschool Afdrukcentrum als print job supplier en PaperCut als Print Management systeem.

Leerkrachten specificeren in Smartschool per (ge-upload) PDF document een combinatie van klassen en individuen voor wie een kopie geprint moet worden.

SavaPage download de PDF bestanden met de bijbehorende leerling-informatie van Smartschool Afdrukcentrum, berekent het aantal kopieën en verstuurt de printopdrachten naar een PaperCut managed printer queue.

Het vrijgeven van de printopdrachten naar een drietal Xerox Multi-Functional Printers gebeurt in PaperCut door de repro-afdeling. SavaPage houdt toezicht op de print status en rapporteert deze terug aan Smartschool, alwaar de leerkracht ziet wat er met zijn printverzoek is gebeurd.

Als de opdracht met succes is afgedrukt rekent SavaPage de door PaperCut berekende kosten naar rato door naar leerlingen en andere individuen op hun speciale Smartschool account in PaperCut. Op basis van deze gegevens kan een beheerder in de SavaPage Web App een CSV export maken van de totale afdrukkosten per leerling in een bepaalde periode. Deze export is de input voor het facturatie-proces naar de ouders.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl
SavaPage Open Print Portal  ontwikkelaar en community manager.

www.snorduffel.be Sint-Norbertusinstituut (SNOR) is een katholieke school voor secundair onderwijs in de Belgische gemeente Duffel en telt ongeveer 1100 leerlingen in de richtingen ASO, TSO en BSO. De school geeft kwaliteitsvol en vernieuwend onderwijs, en is een oefenplaats voor een samen-leven in een wereld die gekenmerkt is door veelheid, diversiteit en verschil, waarbij ieder op zijn eigen manier zijn identiteit vorm kan geven.

www.snorduffel.be


17-12-2014 : Mavo De Saad innoveert met PaperCut

Chr. Mavo De Saad heeft haar oude print management systeem vervangen door de Follow-me print oplossing van PaperCut met Ricoh multi-functionals en netwerk printers.

Via de centrale PaperCut Server, geïnstalleerd op SUSE Linux Enterprise Server, worden alle print- en kopieeractiviteiten real-time gevolgd en vastgelegd.

Follow-me printing is gerealiseerd voor drie Ricoh Multi-Functional Printers (MFP) en drie netwerk printers. Voordat een afdrukopdracht daadwerkelijk wordt afgedrukt, moet deze eerst persoonlijk worden vrijgegeven, bij een willekeurige MFP of netwerk printer.

Iedere MFP is voorzien van een SmartCard lezer, waar gebruikers zich met hun persoonlijke RFID tag kunnen identificeren en aanmelden. De PaperCut applicatie wordt embedded op het LCD scherm van de Ricoh MFP's getoond. Met deze applicatie is ook het (afrekenen van) kopiëren-vanaf-het-glas onder beheer van PaperCut gebracht, en scan-to-email gerealiseerd.

De vrijgave van opdrachten bij netwerk printers is per printer geregeld met een PaperCut Release Station. Ook hier identificeren gebruikers zich met hun RFID tag.

Leerlingen betalen print- en kopieerkosten met een persoonlijk PaperCut tegoed, dat bij een PaperCut Point-of-Sale (Web Kassa) kan worden gekocht.

PaperCut auditing en rapportages maken printergebruik en kosten inzichtelijk vanuit alle mogelijke gezichtspunten.

Als vervanger van het oude print management systeem is met PaperCut een technische en functionele innovatie gerealiseerd, en een aanzienlijke besparing op licentiekosten.

Datraverse is Certified PaperCut Reseller en verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling en ondersteuning van de software.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl

www.desaad.nl
Mavo De Saad is een christelijke school die kwalitatief goed onderwijs biedt. Er wordt geleerd en gewerkt in een sfeer van vertrouwen, aandacht en veiligheid. Hiermee wordt bereikt dat de leerling een VMBO-T diploma haalt, een goede aansluiting met het vervolgonderwijs heeft en goed kan functioneren binnen de maatschappij.

www.desaad.nl


20-12-2013 : Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm sterk met PaperCut

Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm versterkt haar bestaande PaperCut implementatie met een Follow-me print oplossing voor 8 locaties, 5000 gebruikers en 18 Canon multi-functionals.

Via de centrale PaperCut Server, geïnstalleerd op Windows 2008 Server, worden alle print- en kopieeractiviteiten op de 8 locaties real-time gevolgd en vastgelegd.

Enkele duizenden Windows desktops en Apple MacBooks zorgen, samen met de kopieer-opdrachten, voor een volume van circa 1 miljoen afgedrukte pagina's per kwartaal.

Leerlingen betalen print- en kopieerkosten met een persoonlijk PaperCut tegoed, dat zij op iedere locatie bij een PaperCut point-of-sale (Web Kassier) kunnen ophogen.

Secure Follow-me Printing is op elk van de Canon multi-functionals geïmplementeerd met een cPad add-on device, waar gebruikers zich met hun ID en PIN aanmelden. Op het cPad scherm zijn de vastgehouden printopdrachten zichtbaar en kunnen met één druk op de knop worden vrijgegeven. Onafgehaalde print jobs behoren hiermee tot het verleden.

PaperCut rapportages over printergebruik en kosten worden per locatie maandelijks aan de directie ter beschikking gesteld.

Datraverse is Certified PaperCut Reseller en verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling en ondersteuning van de software.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl

www.atscholen.nl
Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm biedt primair en voortgezet onderwijs in het Gooi op katholieke grondslag. ICT, tweetaligheid en internationalisering zijn motoren van ontwikkeling. De scholen vallen onder een koepelstichting. Tot deze stichting behoren ook het besturingscentrum (financien, huisvesting, personeel & organisatie, juridische zaken en beleid, communicatie & pr en facilitaire zaken), het interne opleidingsinstiuut (ATI) en een leerlingbegeleidingsinstituut (W.J.F. Nuyens Instituut).

www.atscholen.nl


26-04-2012 : Aafje zorgt met PaperCut

Aafje thuiszorg, huizen en zorghotels gaat PaperCut Software gebruiken om het printen in haar organisatie te volgen en vast te leggen. Het nieuwe Print Management systeem gaat helpen bij de bewustwording van en besparing op printkosten.

2.400 Netwerkgebruikers verdeeld over 24 locaties, gebruiken in Citrix zo'n 200 printers, waaronder tientallen multi-functionals. Al deze printers komen onder beheer van één centrale PaperCut Server.

Beheerders krijgen via een gebruiksvriendelijke web-applicatie uitgebreide rapportages over de print-activiteiten in diverse formaten beschikbaar.

PaperCut kan gebruikers real-time, met pop-up windows, attenderen op kosten én besparende opties, zoals dubbelzijdig of zwart-wit afdrukken. Beheerders kunnen budgetten toewijzen aan gebruikers en kostenplaatsen, en eventueel beperkingen afdwingen. Gebruikers kunnen via een persoonlijke web-applicatie hun eigen vastgelegde activiteiten raadplegen.

Alle user-interfaces en rapporten zijn gepersonaliseerd naar de huisstijl van Aafje.

Datraverse is Authorized Reseller en Support Agent van PaperCut en verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling en ondersteuning van de software.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl

www.aafje.nl

Aafje biedt zorg in de regio Rotterdam, Ridderkerk en de Drechtsteden. Aafje helpt mensen thuis, bij Aafje kun je wonen en bij Aafje kun je ook logeren. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. De naam Aafje is geïnspireerd door Aafje van Hulst. Zij was één van de leidende vrouwen die de basis legde voor het werk van nu. Met professionaliteit en ondernemerschap. Zó wil Aafje zich ook onderscheiden. Bereikbaar voor iedereen. Altijd dichtbij en persoonlijk. Zo'n 4.500 medewerkers, 1.500 vrijwilligers en 900 stagiaires zetten zich hier iedere dag voor in voor ruim 11.000 klanten voor het bieden van goede zorg, prettig wonen en een zinvolle dag.

Aafje Thuiszorg, huizen en zorghotels - www.aafje.nl

05-09-2011 : Spinoza start schooljaar met PaperCut

Spinoza Lyceum start het nieuwe schooljaar met een nieuw Print Management systeem. In totaal 1400 leerlingen, docenten en medewerkers gaan gebruik maken van PaperCut Software, dat de oude Equitrac oplossing vervangt.

Met PaperCut worden alle print- en kopieer-activiteiten in de school real-time gevolgd en vastgelegd, en waar nodig in rekening gebracht, via een tegoed dat gebruikers in PaperCut krijgen toegewezen en eventueel zelf kunnen aanvullen.

PaperCut, zelf geïnstalleerd op een GNU/Linux server, beheert moeiteloos de print activiteit op zowel Windows als Apple werkstations. Voor beheerders zijn uitgebreide rapportages in diverse formaten beschikbaar, via een gebruiksvriendelijke web-applicatie. Gebruikers hebben op hun werkstation hun persoonlijk tegoed in beeld, en krijgen van PaperCut door pop-up windows feedback over de kenmerken (kosten) en status van hun print-opdrachten. Ook voor gebruikers is een web-applicatie aanwezig om hun vastgelegde activiteit te raadplegen, en hun tegoed via pre-paid vouchers op te hogen.

Met PaperCut is Follow-me printing gerealiseerd voor vier Multi-Functional Printers (MFP) van Ricoh. Voordat een afdrukopdracht vanaf een werkstation daadwerkelijk wordt afgedrukt, moet deze eerst persoonlijk worden vrijgegeven, bij een willekeurige MFP naar keuze. Iedere MFP is voorzien van een SmartCard lezer, waar gebruikers zich met hun persoonlijke RFID tag kunnen identificeren en aanmelden. De PaperCut applicatie wordt embedded op het LCD scherm van de Ricoh MFP's getoond. Met deze voorziening is ook het (afrekenen van) kopiëren-vanaf-het-glas onder beheer van PaperCut gebracht.

Alle user-interfaces en rapporten zijn gepersonaliseerd naar de huisstijl van Spinoza Lyceum.

Datraverse is Authorized Reseller en Support Agent van PaperCut en verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling en ondersteuning van de software.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl

Het Spinoza Lyceum is een Daltonschool voor MAVO, HAVO, Atheneum en Gymnasium. Lees voor meer info www.spinozalyceum.nl


11-02-2011 : Witteveen+Bos kiest voor MVO en PaperCut

Advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos gebruikt de Print Management oplossing van PaperCut om haar MVO doelstelling ook bij het printen te realiseren.

Alle ruim 900 medewerkers worden aangemoedigd om dubbelzijdig en in zwart-wit af te drukken op de in totaal 55 Multi-Functional Printers (MFP) van Ricoh, die over het hoofdkantoor in Deventer en zeven Nederlandse vestigingen zijn verdeeld.

De keuze voor PaperCut kwam tot stand na een uitgebreid onderzoek. De op Open Standaarden gebaseerde, en leveranciers onafhankelijke oplossing van PaperCut kon binnen budget en tijd gerealiseerd worden.

PaperCut is geconfigureerd voor print monitoring en Follow-me printing. Voordat een afdrukopdracht, gegeven vanaf het werkstation, daadwerkelijk wordt afgedrukt, moet deze eerst persoonlijk worden vrijgegeven bij een willekeurige MFP naar keuze.

Het vrijgeven gebeurt op een PaperCut Release Station in de vorm van een Touch PC, voorzien van Smartcard identificatie, die naast iedere MFP is opgesteld. Nadat een gebruiker zijn persoonlijke kaart over de lezer zwaait ziet hij op de Touch PC direct zijn opdrachten die voor afdrukken in aanmerking komen. Het met de vinger selecteren van de opdrachten resulteert direct in een afdruk op de ernaast opgestelde MFP.

PaperCut attendeert gebruikers met pop-up boodschappen op besparingsmogelijkheden en biedt correcties aan. Zo kunnen kleurafdrukken ad-hoc naar zwart-wit worden omgezet.

In een pilot van één maand werden in nauwe samenwerking met Datraverse, de Nederlandse Support Agent van PaperCut, alle vragen beantwoord en functies getest. Datraverse bouwde een open source oplossing voor de koppeling van de Smartcard reader aan het PaperCut Release Station. Faytech, een hardware partner van Datraverse, leverde de Touch PC's. Deze zijn bevestigd op een console die is ontworpen en geproduceerd door Metaalmorfose. De PC/SC Smartcard lezers en Mifare Smartcards zijn standaard componenten.

De centrale database van PaperCut draait op de eigen MySQL infrastructuur van Witteveen+Bos. Een maatwerk applicatie voor het koppelen van Smartcards aan gebruikers is door Witteveen+Bos eenvoudig in-house gerealiseerd met de Open API van PaperCut. De look-and-feel van de PaperCut web interface is naadloos aangepast aan de huisstijl.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl

www.witteveenbos.nl

Witteveen+Bos levert advies- en ingenieursdiensten voor projecten in de sectoren water, infrastructuur, ruimte, milieu en bouw. Typerend voor de werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. Witteveen+Bos werkt met ruim 900 medewerkers vanuit Deventer als hoofdkantoor met zeven vestigingen in Nederland en vijf in het buitenland. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een essentiële leidraad bij de bedrijfsvoering.

Witteveen+Bos - www.witteveenbos.nl

14-05-2010 : ROC Midden Nederland kiest voor PaperCut

ROC Midden Nederland kiest PaperCut als centrale Print Management oplossing voor al haar locaties met honderden printers en in totaal 25.000 studenten en medewerkers.

PaperCut registreert alle afdrukopdrachten, levert uitgebreide statistieken over printergebruik, en geeft een intelligente terugkoppeling over kosten en milieu-effecten aan management en gebruikers. Gebruikers betalen per afdruk uit een persoonlijk saldo dat zij met pre-paid kaarten opwaarderen. Met PaperCut als bewaker en kassier realiseert het ROC een aanzienlijke besparing op afdrukkosten.

Datraverse is Authorized Reseller en Support Agent van PaperCut en verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling en ondersteuning van de software.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nl

www.rocmn.nl
ROC Midden Nederland is een regionaal opleidingen centrum met verschillende opleidingslocaties in centraal Nederland. In samenspraak met bedrijven, maatschappelijke organisaties, studenten en hun ouders, blijft ROCMN zich vernieuwen en verbeteren. Deze ontwikkeling leidt tot een onderwijsinstelling waar het bruist van de activiteiten, jongeren het beste uit zichzelf kunnen halen, volwassenen hun horizon verbreden en waar plaats is voor samenwerking met bedrijfsleven en instellingen, vraagt van alle betrokkenen een lerende houding. Vanuit dat perspectief en met eigentijds onderwijs geeft ROC Midden Nederland haar studenten de kans hun toekomst in goede banen te leiden.

ROCMN - www.rocmn.nl

02-01-2009 : Datraverse Reseller van PaperCut Software

Papier besparen met Print Management Software.

Datraverse breidt haar portfolio met mileuvriendelijke software uit met de innoverende oplossingen van PaperCut Software. Ook met deze sofware kan aanzienlijk op papier-, inkt- en printerkosten bespaard worden.

PaperCut vermindert het gebruik van printers door een intelligente terugkoppeling over de financiële kosten en milieu-effecten van afdrukopdrachten. Het werkt als stille bewaker achter de schermen of als expliciete agent om dwingend printerkosten binnen budget te houden. In alle gevallen zijn diepgaande statistieken over printergebruik beschikbaar om besparingsbeleid met feiten te sturen.

PaperCut werkt cross-platform met ondersteuning voor Windows, Mac, Linux en Novell. Het heeft een web-gebaseerde gebruikersinterface en is ontworpen voor zowel enkele als duizenden werkstations. PaperCut's software bewaakt momenteel het afdrukgedrag van meer dan één miljoen gebruikers wereldwijd in meer dan 60 landen.

Datraverse is Authorized Reseller en Support Agent en verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling van dit toonaangevende programma. Gratis probeerversies zijn beschikbaar.

Datraverse B.V. • www.datraverse.nl • info@datraverse.nlpdfFactory

prijzen
 FinePrint

prijzen
 


SavaPage

prijzen
 PaperCut

prijzen
 
 
Onze Privacyverklaring is van toepassing op alle door ons geleverde producten en diensten.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn, tenzij anders overeengekomen, de ICT~Office Voorwaarden van toepassing,
gedeponeerd op 14 januari 2009 bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840.

Copyright © 1998-2024 Datraverse B.V.