Home Bedrijf Perskamer Voorwaarden Privacy Contact
 
 
 PaperCut Software
 

PaperCut™ biedt organisaties van klein tot groot een unieke oplossing om aanzienlijk te besparen op papier-, inkt- en printerkosten door een intelligente bewaking, verrekening, rapportage en beheer van afdrukopdrachten. Met deze besparing wordt ook de belasting op het milieu significant verminderd.

PaperCut is wereldwijd toonaangevend, heeft zeer krachtige functies, is eenvoudig te gebruiken en zeer gunstig geprijsd.

Het is het enige print management programma dat volledig cross-platform werkt met ondersteuning voor Windows, Mac, Linux en Novell.

Het heeft een web-gebaseerde gebruikersinterface (ook Nederlandstalig) en is ontworpen om zowel enkele als duizenden werkstations te ondersteunen.

Een van de primaire doelstellingen van PaperCut is het verminderen van printer uitvoer door het afdrukgedrag van gebruikers te veranderen. Het implementeren van bewaking, quota en het verrekenen van kosten zijn goede manieren om de aandacht van gebruikers te richten op hun vaste gewoonten. Kwesties zoals het milieu, mondiale opwarming, en afval management zijn actueel en voor velen onderwerp van debat. Het attenderen op de milieu-effecten van hun activiteiten is een andere goede manier om het gedrag van de gebruiker te veranderen.

PaperCut Software wordt door tienduizenden organisaties in meer dan 100 landen gebruikt.

Datraverse is Certified Value Added Reseller van PaperCut en verantwoordelijk voor de Nederlandse vertaling van de software, en de verkoop en ondersteuning in Nederland en Vlaanderen.

PaperCut MF Copier/MFD Control - Certified Provider


pdfFactory

prijzen
 FinePrint

prijzen
 


SavaPage

prijzen
 PaperCut

prijzen
 
 
Onze Privacyverklaring is van toepassing op alle door ons geleverde producten en diensten.

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn, tenzij anders overeengekomen, de ICT~Office Voorwaarden van toepassing,
gedeponeerd op 14 januari 2009 bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840.

Copyright © 1998-2024 Datraverse B.V.